Rulouri

Rulourile din aluminiu ofera o protectie solara sporita si ajuta la economisirea energiei termice, atat vara, prin umbrire eliminind efectul de sera, cat si iarna, reducand pierderile de caldura.

Lucrarile noastre

Galerie

Modele

Rulouri

RULOURI TENCUIBILE Rulouri din aluminiu care se monteaza in zid, pentru construcțiile noi, caseta ruloului nefiind vizibila nici la interior, nici la exterior.
Pot fi manuale sau electrice si cu plasa incorporata.
RULOURI SUPRAPUSE Rulou din aluminiu a carei instalare se va face odata cu montarea ferestrei, caseta ruloului fiind pozitionata deasupra ferestrei. Pot fi manuale sau electrice si cu plasa incorporata.
RULOURI APLICATEA Rulou din aluminiu care se monteaza cand ferestrele sunt deja instalate, ele se fixeaza pe tocul tamplariei si sunt cele mai folosite. Pot fi manuale sau electrice si cu plasa incorporata, in functie de necesitate.
USI DE GARAJ TIP RULOU Usile de garaj tip rulou au avantajul ca utilizeaza cat mai eficient spatiul interior datorita mecanismului de rulare in caseta. Pentru un confort sporit, usa poate fi actionata de la distanta prin telecomanda, dumneavoastra stand in confortul masinii cat se inchide si se deschide.
In functie de lungimea lor lamelele pot varia ca latime.
Va stam la dispozitie cu orice culoare din paletarul RAL.

Sectiune Rulou

?>